2017. augusztus 23., szerda, Bence napja

A Helyzet

Szép csokor virág

A végső cél eléréséhez legtöbbször elengedhetetlen, hogy a diadalra törő szereplő alaposan felmérje a helyzetet, s az sem árt, ha az aspiráns legalább egy jó ötletet fel tud mutatni.

Csoközön

„London: hét halott, 48 sebesült, fokozott terrorkészültség. Párizs: terrorfenyegetettség miatti állandó rendkívüli állapot. Siófok: felhőtlen strandidő, zavartalan napsütés...„

Megbuktatni Trumpot

Donald Trumpot nem sokan szeretik. Érthető, miért. Nem túl szimpatikus. Arrogáns üzletembernek tűnik, aki céljai megvalósítása érdekében képes bármit megtenni.

Hírnök

István tűzzel-vassal megroppantotta a törzsiséget, keresztény monarchiát teremtett, s az államalapítással esélyt adott a Kárpát-medencei népek túlélésének.

Remény és erő

Elég volt! Akiknek nem tetszik Európa, az európai kultúra, az itteni szokások, azok húzzanak el innen. Teljesen mindegy, hogy első, vagy x-edik generációsak.

Virtuális fakockák

Az már kiderült, hogy a kormánnyal nem szimpatizáló erők őszre polgári engedetlenségi akciókkal készülnek, de lehet, hogy ezzel a kifejezéssel még finoman is fogalmaztunk.

Vona bocsánatot kér…

A Duna-parti bronzcipőkbe repülő jobbikos köpésben lakik az igazi és örök Vona, onnan integet most ki és kéri a bocsánatot.

Kvóták mindenekfelett

Kontinensünk látványos megrohamozása közepette Európa egy szánalmas kvótarendszert tudott kicsikarni magából. A brüsszeli bevándorláspolitika megbukott.

Kiút az alagútból

Októberben megkezdődhet a 3-as metró felújítása, még akkor is, ha ez a Budapestet két évtizeden át félrevezető balliberális tandem túlélőinek savanyú is lesz.