2017. június 29., csütörtök, Péter, Pál napja

A Helyzet

Csók Eurábiáért

George Soros céljait tehát úgynevezett civil szervezeteknek kifizetett programokon keresztül is támogatja az Európai Bizottság az unióba befizetett közpénzekből.

Még egyszer Botkáról

Mondják, Botka az MSZP utolsó reménysége. Ha ez tényleg így van, akkor az MSZP helyzete annál is tragikusabb, mint ahogy látszik.

A haza minden előtt

Franciaország első számú szívtiprója ma is szén- és acélközösségként gondol az unióra, ahol a nagyok és erősek diktálnak, a kicsik pedig hálásak.

Kutyák, Vonák, ölek

Mert a Lajos vett magának egy pártot. Azért kellett újat vennie, mert a régit nem tudta megvenni, pedig nagyon akarta. Úgyhogy Lajos megvette Vonát.

Bérre megy a játék

Nem tűnnek megalapozatlannak azok a szakértői várakozások, miszerint az idén két számjegyű lesz az éves bérszínvonal-növekedés.

Zúg a kettős beszéd

Kanadában egyelőre nincs törvény, csak egy terv az álcivil szervezetek kordában tartására. Izraelben viszont van, ott már döntött a parlament.

Fehér férfi

Az arab és/vagy fekete muszlimok által, leginkább keresztény fehérek ellen elkövetett terrortámadások után várható volt, hogy valahol valakinél előbb-utóbb elszakad a cérna.

Óriásplakát-számháború

Akik Vona Gáborékat nemrég még politikai karanténba akarták zárni, mostanra helyet csináltak nekik is egy sokkal tágabb, lakályosabb karanténban.

Szövetségeseink

A visegrádi országok megkerülhetetlen tényezők lettek az Európai ­Uni­ón belül. Ez pedig egyértelműen Orbán Viktor érdeme.