2017. november 21., kedd, Olivér napja

A Helyzet

Hullarablók, maffiózók

Itt álljunk meg egy szóra. Ha már maffia, maffiózó stb., akkor bizony ő maga az etalon. Soros György egy maffiózó. Egy bűnöző. Annak is indult.

Őrület a köbön

Ahogy tavaly is megkeserítette az ellenzék szája ízét, hogy az év végén pluszjuttatásban részesülnek a nyugdíjasok, az idén sincs másképpen.

Alapította: Pethő Sándor Főszerkesztő: Schlecht Csaba

Bár Simicska médiumai eddig sem adtak sokat a látszatra, ma már tagadni sem tudják, hogy a jobbikos propaganda szócsövei.

Küldetéstudat

Sokszor úgy tűnik, hogy a jobboldali néppárti, a szociáldemokrata, a liberális vagy a zöldfrakcióban ülő uniós képviselők semmiben sem különböznek egymástól.

Önfelszámolók

Már csak az a kérdés: mit szólnak az áruláshoz a szocialisták veteránjai, akik minden hibájuk ellenére még mindig egyfajta színvonalat képviselnek a jelenlegi vezetőkhöz képest?

Beregszászi csöndek

A vereckei honfoglalási emlékművet ugyan ledöntötték és felgyújtották olykor ezek a barmok, de alapjában nem volt különösebben feszült a helyzet.

Ellenzékváltó hangulat

Nagyon is tudatos manipuláció szándéka vezérli a közérzetromboló társaságot, aminek áldozatává válhat mindenki, aki nem figyel kellőképpen.

Zéró tolerancia

A hatalmi helyzetükkel szexuálisan visszaélőkkel szemben nincs tolerancia. Legyen szó rendező-színész, igazgató-titkárnő, professzor-hallgató vagy akár orvos-nővér kapcsolatról.

Az esélyesek nyugalma

Kormánypárt nem tartott még ilyen ideális körülmények között tisztújító kongresszust a soron következő választást megelőző időszakban, mint a Fidesz most vasárnap.