2017. február 25., szombat, Géza napja

A Helyzet

Negyvenöt év

A tönkretetteknek azt is meg kellett érniük, hogy a rendszerváltoztatás után azok oktatták ki őket a demokráciáról, akik negyvenöt éven át a diktatúrát működtették

Kettős minőség

Hiába tett megvilágosító erejű nyilatkozatot a Magyar Márkaszövetség, az embereket az hergelte föl leginkább, hogy szemetet etetnek velünk.

Ég veled, olimpia!

Csak azt nem értem, miért nem valamelyik ősbölény követte el a merényletet.

Egy szoknya, egy nadrág

Annak nincs semmi értelme, hogy ne bújj Tarlós szoknyája mögé, hiszen ebben a kultúrkörben egyetlen férfi szoknyája mögé sem lehet bújni, lévén a férfiak nem viselnek szoknyát.

Esély

A Brüsszelből várható támadásokon túl hazai pályán sem gondolja mindenki úgy, hogy a magyar társadalom sikere fontosabb a hatalom megszerzésénél.

Élvonalban

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című játékfilmje nyerte el a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb filmek járó Arany Medve-díjat.

Életet adó adó

A baloldal pártjai és pártocskái valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a személyi jövedelemadóban találták meg közteherviselési vesszőparipájukat.

Etetnek

Kiderült, a külföldi multinacionális cégek sok esetben silányabb színvonalú termékekkel árasztják el térségünk országait, mint Európa nyugati felét.

Tanulópénz

Az első alapszabály: soha ne hazudj a főnöködnek! Ám ha mégis megteszed, akkor legalább az FBI-nak ne legyen hangfelvétele róla.