2018. március 17., szombat, Gertrúd, Patrik napja

Paca

Mindenki egy ellen?
Ha Karigeri az ördöggel is szövetkezne Orbán leváltására, tehát még Vona Gabival is, de közben Kunhalmi meg kukába dobná a Jobbikot, akkor mit gondoljon az egyszeri szoci szavazó?
Pilhál György
Furfangos Gusztáv
Mégsem jött be Kőrös Gusztáv terve, maradnia kell a tömlöcben, hiába szerezte meg képviselői ajánlásait a választásra. (Akárcsak korábban a másik anyaszomorító, Czeglédy Csaba.)
Pilhál György
Petőfi szikrája
1848. március 15-e időjárási értelemben semmitmondón indult. Borús, hűvös hajnalra ébredt az ország, bánatosan szemerkélt az eső, a közelgő tavasznak nyoma sem volt.
Pilhál György
Lajos engedett
Hogy el ne feledkezzünk róla, a minap ismét megszólalt Bokros Lajos, a Modern Magyarországért Mozgalom (MoMa) frontembere.
Pilhál György
Megérte a pénzét
Vajon miért vette a kalapját Ron Werber LMP-kampányfőnök egy hónappal az országgyűlési választás előtt? Hivatalos indoklás nincs.
Pilhál György
Fő a jókedv!
Nevetéskutatóktól tudjuk, hogy az önfeledt kacagás karbantart, fiatalít. Sőt fogyaszt, vigasztal, szociálisan fejleszt, oldja a félelmet, élesíti az elmét, növeli a tüdőtérfogatot.
Pilhál György
Kiskirály Kispesten
Gajda Péter szocialista emberről van szó. Ambiciózus férfiút képzeljünk el, aki szűknek érzi a kerületi polgármester titulust, gondol hát egyet, és híveivel merész rendeletet alkot a minap.
Pilhál György
Szereplési vágy
Továbbra sem bír magával a túlmozgásos Vajda Zoltán, az Együtt elnökségi tagja, XVI. kerületi képviselő. A minap a mátyásföldi Ikarus-gyártelep előtti placcon lépett fel önálló műsorával.
Pilhál György
Szigetvári is készül
Közeledvén a választás, Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje is fölvázolta, mivel számoljon az ország, ha ő lép majd a keverőpulthoz.
Pilhál György
Székely vicc
Erre most Vona Gábor, a párt elnöke, sőt miniszterelnök-jelöltje fogja magát, és elmegy a székely fővárosba szavazatokért. Házhoz a pofonért. Nagy stratéga. Érti ezt valaki?
Pilhál György
Még mindig Demszky
Az SZDSZ hajdani főpolgármestere az írásában egy páratlan pályafutást tár elénk, melynek bizonyos elemeit a hatalomra spekuláló ellenzék figyelmébe ajánlja.
Pilhál György
Kész-helyzet
Önbizalomnak sosem volt híján Kész Zoltán független honatya, ahogyan az a közösségi oldalán olvasható minapi leiratából is kiderül.
Pilhál György