2018. március 18., vasárnap, Sándor, Ede napja

Belföld

Hivatalosan is kérni fogja a kormány a The Jerusalem Post által hivatkozott hangfelvételt
Az izraeli The Jerusalem Post hangfelvételen alapuló cikke egyértelműen bizonyítja, a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani - mondta Szijjártó Péter külügyminiszter.
Év végére a pályázóknál lesznek az uniós fejlesztési források
A kormány elhatározott törekvése, hogy a 2014 és 2020 közötti uniós ciklusban "a források jó része" a gazdaság szereplőihez kerüljön - mondta a Hatgitai János miniszteri biztos.
Civil kör: Még mindig nem vesszük elég komolyan, hogy nem lesz több esély
Még mindig az a probléma, hogy az emberek nem veszik elég komolyan a helyzetet, azt hogy ha "egyszer elvétettük, pótvizsga nincs" - mondta Németh Alajos az ECHO TV-ben.
Fidesz: az ellenzék most rezsicsökkentésről beszél, de kormányon emelték a rezsit
Ha az ellenzék hatalomra kerülne, eltörölné a rezsicsökkentést, hiszen ők sosem a magyar családok érdekeit szolgálják - jelentette ki a Németh Szilárd a Fidesz alelnöke. 
Karácsony biztosítja bevándorláspárti szövetségeseit, hogy elkezdené a betelepítést
Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje külföldön bevándorláspárti szövetségeseket keres - nyilatkozta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap a közmédiának.
Rétvári Bence: a baloldal egészségügyi miniszter-jelöltje továbbra is vizitdíjpárti
Megdöbbentő, hogy Karácsony Gergely és a baloldal olyan emberre bízná az egészségügyet, akinek több mint egy évtizede a legfőbb célja a vizitdíj bevezetése - mondta az államtitkár.
Sajtóklub: Az ellenzék hatalmon nem kímélne se embert, se Istent!
Zalaegerszegen vendégeskedett a műsor. A témák között volt a Magyar Nemzet cikke, melyben Kósa Lajost próbálták meg lejáratni és Lázár János bécsi videója is terítékre került.
Az influenza szövődményei is veszélyesek
A leggyakoribb szövődmény a tüdőgyulladás, amelyet sokan alábecsülnek, hiszen még ma is a tíz leggyakoribb halálok között szerepel.
Morvai Krisztina: Az LMP közvetíthet a Jobbik és a baloldal között
Vona Gábornak le kell mondania az LMP-vel való egyeztetést és – mint fogalmazott – abba kell hagynia azt, hogy a bolondját járatja a választókkal.
Kövér László: Európa érdeke is, hogy a kormány folytatni tudja munkáját
Ha a választást a Gyurcsány Ferenc által vezetett ellenzéki "káoszkoalíció" nyerné, akkor bábként, minden brüsszeli követelésnek eleget téve bevándorlóországgá alakítanák Magyarországot.
A svéd kormány szavazatokat vár a beengedett bevándorlóktól
Újabb svédországi magyar adott exkluzív interjút a svéd migránshelyzetről. Véleménye szerint ma már mindenki tudja, hogy vannak olyan városrészek, amiket kerülni érdemes.
Politológus: kérdés, hogy az ellenzéki egyeztetéseket tudják-e követni a választók
A választók nem tudják követni a "politikai matek" diktálta logikát, kacskaringót - mondta Galló Béla az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorában.
Szakértő: Változott a migráció megítélése az európai országokban
A német kormány álláspontja más a migrációról, mint két évvel ezelőtt, és Emmanuel Macron francia államfő is komoly korlátozásokat vezet be.
Fidesz: Horváth Csaba csak hazudozással tudja felhívni magára a figyelmet
Ha Horváth Csabán és Karácsony Gergelyen múlna újra szétlopnák és eladósítanák a fővárost, valamint illegális bevándorlók tömegeit költöztetnék laktanyákba és önkormányzati lakásokba.
Orbán Viktor az operatív törzsnél tett látogatást
A kormányfő utasította a belügyminisztert, hogy minden lehetséges élőerőt és eszközt mozgósítson a figyelmeztetés ellenére is útnak indulók számára.