2018. június 22., péntek, Paulina napja

Paca

Háttérmagyarázat
Hogy be ne vigyen bennünket az erdőbe az orbáni ármány, időről időre érdemes tájékozódni valamelyik liberális fórumon a hétköznapi svindlikről.
Pilhál György
Zárójelenet
Erre a hétre is jutott Hadházy-attrakció. Az LMP-s politikus szerdán bejelentette: kilép a pártból, mert ott „zavarbaejtően jó a hangulat".
Pilhál György
Guszti nagy játékos
Kőrös Gusztáv neve még a legendás bajai videóbotrány kapcsán vált ismertté 2013-ban. Ki ne emlékezne a Fideszt lejáratni akaró primitív kisfilmre?
Pilhál György
Záhony, 1991
Ünnepnap a mai, még akkor is, ha annak külsőségeivel (beszédek, megemlékezések stb.) nemigen, alig vagy egyáltalán nem találkozunk – immár huszonhét évre a „kezdettől”.
Pilhál György
Most meg Tóth az elnök
Mondják, nem kizárt, hogy az évekkel ezelőtt a pártelfekvőbe küldött retró kettős, Lendvai Ildikó és Kovács Laci bácsi bosszúja érte utol most a hajdan kecskével is kampányoló Mesterházyt.
Pilhál György
„Csupán” hazafi volt
Akárhogyan is van, ideje tisztázni: Nagy Imre sírjánál nem a kiemelkedő politikus előtt tisztelgünk. Merthogy nem is volt az sosem!
Pilhál György
Hol legyen a kordon?
Mégiscsak nagyobb sajtót kap az ember, ha az önfeledt masírozás közben fejbe dobják egy-két tanyasi tojással, hervadt paradicsommal.
Pilhál György
Utcai harcok
A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a mostani alkotmánymódosítás keretében emelje be az alaptörvénybe azt is: tilos a közterületen való életvitelszerű tartózkodás.
Pilhál György
Már 2022-re gyúrnak
Miért nem megy el inkább sakkozni, zsugázni a partizánszövetség nyugdíjasklubjába, esetleg romantikázni egyet a szoborparkba Lendvai Ildikóval?
Pilhál György
Marci, a „magyar szakértő”
A magyarországi aktuális állapotokról Gulyás Márton notórius forradalmárt kérték fel előadónak minap a hollandiai Act of Democracy elnevezésű konferencia szervezői. Ki mást?
Pilhál György
A szabadság lebegése
Arra kérjük a kormányt, hogy tegyen lépéseket a kannabisz legalizálása érdekében! Ez Magyarország érdeke – mondta minap Sermer Ádám, a Liberálisok szószólója.
Pilhál György
Maci Laci
Két hete már, hogy szívélyes, baráti látogatás keretében hazánkban tartózkodik egy hárommázsás medve. Hívni ugyan nem hívta senki, de így is kiemelt figyelem kíséri minden lépését.
Pilhál György