2018. április 27., péntek, Zita napja

Paca

Hírek a fakóból
Nagy ám a bruszt az MSZP elnöki posztjáért. Válságmenedzselő profi kell az élre, nem holmi primadonna, jelentette ki a Kapitány.
Pilhál György
Csak tiszta forrásból!
A közelgő kormányalakítás várható érdekességeinek ment utána az Index a minap. A rengeteg forrást felhasználó, nagyívű írást a szenzációs értesülések emelik élményszámba.
Pilhál György
Még fújják a Bunkócskát
A magát rejtélyes okból többségnek (bolsevik) kikiáltó kisebbség hangadói nemes egyszerűséggel letahózzák a győztesek millióit.
Pilhál György
Fogytán a türelmük
Csak mértékkel kritizáljuk alelnök urat, ő ugyanis – akárcsak Gyurcsány Ferenc – az egyik garanciája a Fidesz nagyarányú győzelmeinek.
Pilhál György
Fiatalítás
Raúl Castro helyett mostantól a nála harminc évvel fiatalabb, mindössze 57 esztendős Miguel Díaz-Canel Kuba új elnöke. Fidel Castro öccse már rég beharangozta a „fiatalítást”.
Pilhál György
Még mindig lucáznak
A Luca-levél kapcsán maga Havas Henrik „tanár úr” korábbi tévés műsorvezető is megszólalt. Azt írta, Luca jól teszi, ha elmegy, bárcsak ő is elment volna annak idején.
Pilhál György
Tartalék nincs, gáz van
Nincs örömünnep a szocialistáknál, akik frakciószövetséget alakítottak a Párbeszéddel. Ismert, az MSZP–Párbeszéd mindössze húsz mandátumot szerzett a választáson.
Pilhál György
Vér a pucában
Most, hogy már a hivatalos választási végeredményt is ismerjük, talán nincs messze az idő, előbb-utóbb visszavesznek hangerejükből a még kitartón háborgó vesztesek.
Pilhál György
Pártütés
Már jó ideje benne lehetett a levegőben, hogy az LMP-tagok valamelyike előbb-utóbb szájon kapja Hadházy Ákost, a párt ügyvezető elnökét, vagy ahogyan arrafelé nevezik, a szekszárdi szélkakast.
Pilhál György
Régi csibészek
A kis Balázs – Gurmai Zita fia – a szocialistáknál szerezte a demagógiai alapokat, sokat dolgozott a mozgalomban, a Fideszfigyelő blogban pedig már évek óta ekézi a kormánypártot.
Pilhál György
Morvai a bűnbak
A képviselő asszony „jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomban tartásában”.
Pilhál György
Elnökként nevetgélne
Az élet nem áll meg. Minap az ATV Start című műsorában Kunhalmi Ágnes kijelentette: az egész baloldalt újra kell építeni, tudniillik szörnyű, ami itt van.
Pilhál György