2018. július 21., szombat, Dániel, Daniella napja

Lugas Kritika

A szemtanú
A Visszapillantás – P. Ábrahám Dezső egykori miniszterelnök című memoár szerkezetileg és nyelvileg sem hibátlan kiadvány, érezhetően nem áll mögötte profi szakembergárda.
Hat pelenka
Úgy látszott, hogy a kis Bartha-Kovács Ilonának csak arra kell majd ügyelnie, hogy jól válasszon férjet, ne hozományvadászt, aki csak a jó partit látja benne.
Bástya
A regény megszületett, augusztusban nálunk is megjelenik, minisorozat készült belőle Benedict Cumberbatchcsel a főszerepben.
Trapper Misi
Sas István filmrendező és reklámpszichológus szerint „Az ÍGÉRET minden reklám lételeme!”. A Magyar Reklámszövetség örökös tagja volt az első magyar szakember, aki Cannes-ban több díjat is nyert.
Beat és szabad szerelem
Fejezzük ki utóbb elismerésünket az MSZMP agitációs és propagandagépezet munkatársainak, hiszen a válságkezelés eredményes volt.
Holttest a víztározóban
Kilencszáznyolcvannégy októberében három férfi megállította a Bydgoszczból hazafelé, Varsóba tartó 34 éves káplán, Jerzy Popiełuszko autóját.
A kolostor bája
A budai Várnegyed hazánk egyik történelmi székhelye, a budapesti turistahadak célpontja, a világörökség része – jól ismerjük látnivalóit, tornyait és sziluettjét.