2018. július 21., szombat, Dániel, Daniella napja

Lugas Helyzetkép

Hőhatás
Míg Magyarországon sokan a valódi nyarat várják, Nyugat-Európa, Észak-Amerika és a Közel-Kelet az extrém hőségtől szenved.
Mi az a nagy embör?
Manipulált rendszerváltás
Ma már a csapból is Soros folyik, de mindnyájan tudjuk, hogy ő csak arca egy globális pénzhatalomnak, amely nem most kezdte a világ történéseit befolyásolni. A rendszerváltást is ez az erő manipulálhatta.
Petárdák
Szorongó kíváncsisággal várta a romániai magyarság, mit hoz a 2018-as esztendő. Sokkal több volt ez szokványos jövőfürkészésnél, az év a centenárium jelentősége révén váltott ki fokozott érdeklődést.
Kifut a víz alólunk?
Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség néhány napja publikált jelentése szerint Magyarország felszíni vizei kis százalékban érik el a jó ökológiai állapotot. Valóban ekkora a baj?
Örök élet
Eltűnt vagy meggyilkolt gyermekek fotóit is képesek felhasználni a kamuhíreket közlő lájkvadászoldalak csak azért, hogy látogatottságuk nagyobb legyen, hiszen így több hirdetési bevételre tesznek szert.
Műanyag baba
Kétezertizennyolc a mesterséges intelligencia éve. A számítógépes grafika éve. A közösségi média változásainak éve. És ha mindez együtt van? Számítógéppel generált Instagram-véleményvezéreket kapunk.