2018. február 21., szerda, Eleonóra napja

Lovas István

Szaúd-Arábia 16 atomerőművet épít
Szaúd-Arábiát a létében veszélyezteti a magyarországi balliberális ellenzék. Ennek hallatán Rijadban már a tevék is reszketnek.
Új svájci „cukorút” keresés: Magyarország a példa
„Mexikó és Magyarország már megadóztat édes italokat és bizonyos snack-eket is, az intézkedések a jelek szerint pedig sikeresek.”
Hollandia nem fogja növelni EU-s befizetését
A Hágából jövő üzenet félreérthetetlen: „Hollandia nem hajlandó elfogadni, hogy növelje bruttó hozzájárulását az uniós háztartáshoz”.
Olasz kriminológus: Ezt akarják? Hogy egy afrikai vadember megegye lányuk szívét?
Alessandro Meluzzi olasz kriminológus és pszichiáter meg van róla győződve, hogy a 18 éves olasz lány megölése a nigériai maffiához kötődik, amely nemrégiben érte el Olaszországot.
„Keleti blokk az EU-ban”: válasz a német uralomra
Ez a szövetség át akarja alakítani az EU-t, mégpedig független nemzetállamok konföderációjává, amely a szabadkereskedelmi zónán kívül néhány állami hatáskörön túlmenő feladatot is átvesz.
A hanyatló Amerika nyíltszíni szennye
Egy amerikai újságírónő lehangoló képet festett, miszerint a világ leggazdagabb országában fedetlen pöcegödröktől betegednek meg gyerekek, valamint ismerteti a hanyatlás egyéb példáit.
Brit egészségügy: a betegek a folyosón halnak meg
A magyar sajtó most kivételesen miért nem vette észre pont azt a tragikus jelentést, amely nálunk a választási kampány egyik fő pontja?!
Brit és globális orkán Soros titkos brexites machinációja miatt
A globális viharnak két oka volt. Maga a tény és a címben megfogalmazott „titkos összeesküvés”. Bécstől és New Yorkon és Németországon át Izraelig lőtték a Daily Telegraphot.
Új online térkép, amely jelzi nácik közelségét
„Járj a fasiszta nyomába: íme az online térkép, amely megmutatja, hogy élnek-e nácik a közeledben” főcímmel írt cikket az izraeli Haaretz című napilap.
Az év könyve lesz Franciaországban? – Trappes, ami totál muzulmán lett
„A közösség” címmel könyv jelent meg Franciaországban arról, hogy Trappes, a Párizstól mintegy 30 kilométerre dél-nyugatra fekvő, 27 ezer lakosú kisváros miként vált totálisan muzulmánná.
Tiroli vendéglátóhely: az FPÖ-féléknek belépni tilos!
Söldenben van egy bár, amelynek a tulajdonosa gondolt egyet, és a bejárati ajtó üvegére ragasztott egy kartonpapírt, amelyen három fotó látható.
Újabb „végítélet”: autoriter rendszerünk van
Az Egyesült Államok egyik vezető politikai folyóiratában ezzel a súlyos címmel jelent meg egy „elemzés”: „Magyarország és Lengyelország nem demokratikusak. Tekintélyelvűek.”