2024. április 19., péntek, Emma napja
Külföld, Napi Gazdaság archív
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://www.magyaridok.hu/kulfold/kormanyszovivo-a-der-spiegel-tudatosan-rosszindulatuan-osszemossa-a-kormanyoldalt-a-jobbikkal-477013/

Kormányszóvivő: a Der Spiegel tudatosan, rosszindulatúan összemossa a kormányoldalt a Jobbikkal

MTI

Az MTI-hez eljuttatott közleményben Kovács Zoltán kiemelte: „az erős csúsztatásokkal és hazugságokkal állításokkal fűszerezett írás – mintegy a brit The Guardian nyomdokaiban – állítása szerint Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz már évek óta ‘átveszi’ a Jobbik programját”.

Hozzátette: a cikk az Európai Unió és tagállamai előtt álló egyik legfontosabb kérdés vitája előtt azt állítja, hogy a nemzeti konzultációs kérdőívekben a bevándorlók és a menekültek ellen „uszítják” az embereket, „úgy, mint azt különben csak a szélsőjobboldal teszi”.

A lap továbbá beszámol arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kéri az emberek beleegyezését, hogy „kormánya ‘bezárathassa’ a menekülteket, ‘kényszermunkára’ kötelezze őket, és hogy minden további nélkül ‘kitoloncolhassa’ őket” – áll a közleményben.

A kormányszóvivő kijelentette: a lap nem tájékozódott megfelelően az érintett kérdésekben, a kormányt pedig „elmulasztotta megkérdezni”. A Der Spiegelben megjelent „súlyos kijelentések és valótlanságok helyreigazítása érdekében” megteszik a szükséges lépéseket – tette hozzá.

2019. február 6-tól a Magyar Nemzet néven jelenünk meg. Az oldal elérhetősége www.magyarnemzet.hu. Ha a Magyar Nemzet mérvadó híreit szeretné e-mailben megkapni, nincs más teendője, mint (február hatodika után) IDE kattintva feliratkozni hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (A szolgáltatás továbbra is ingyenes marad!)

Kiemelt

Tükörkép
Talán nem könnyelmű kijelentés minden idők legnépszerűbb szabadidős elfoglaltságának nevezni a kártyázást. Napjainkban is tízmilliók ülnek a kártyaasztalokhoz.

Poszt-trauma

„Celebügyvéd” bosszankodik Orbán Viktor miatt
Persze csak mint „független”.

Poszt-trauma

A fake news média hatalmas pofont kapott
Kezdhetnek félni a ballib hírhamisítók.

Poszt-trauma

Az ECHO TV munkatársa helyre tette a kekeckedő jobbikosokat
Így maradnak érv nélkül, ha értelmes beszélgetőtárssal találják szemben magukat.

Poszt-trauma

Lukácsi hangján szólalt meg Beer
A püspök szerint nemes célok vezérlik a ballibeket?

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.