2019. február 23., szombat, Alfréd napja

Címke: Woody Allen

9 cikk 1/1 oldal

Szennyvihar

Ha valaki azt kérdezte, hallottuk-e, hogy mi van XY színésszel, nem az futott át az agyunkon, vajon ő lesz-e az új James Bond, hanem az, hogy biztosan róla is kiderült, hogy egy perverz disznó.

Újabb nők vádolták meg nemi erőszak elkövetésével Harvey Weinsteint

Újabb két nő vádolta meg Harvey Weinstein amerikai producert nemi erőszak elkövetésével. Közben Woody Allen filmrendező, akit az 1990-es években fogadott lánya molesztálásával vádoltak meg, egy interjúban „szomorúságának adott hangot” a Weinstein-ügy miatt.

Gondosan letisztított görbe tükör

A férfi 2014 májusában azt állította az amerikai étolajgyártó lobbistájának: kétmilliárd forintért eléri, hogy az étolaj áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen.

Megkezdődött a 69. cannes-i fesztivál

Woody Allen legújabb filmje, a Café Society díszbemutatójával szerda este hivatalosan kezdetét vette a 69. cannes-i fesztivál.

Hány éves is Woody Allen?!

A Writers Guild of America (az Amerikai Írók Céhe) Woody Allen Annie Hall című 1977-es vígjátékát választotta minden idők legviccesebb filmjének.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.