2019. január 21., hétfő, Ágnes napja

Címke: vizsgálat

363 cikk 1/37 oldal

Sport-táplálkozástudományi Központ: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett

Első teljes évén van túl a Testnevelési Egyetem berkein belül működő Sport-táplálkozástudományi Központ, melynek célja, hogy sportolók, edzők, más sportszakemberek képzését, felvilágosítását segítse, egyik fő gyakorlati feladata pedig, hogy a tiltott anyagokat kimutassa étrend-kiegészítőkből, ezzel segítve a vétlen doppingolás elkerülését.

Megint törvényt sérthetett a Jobbik

Ismét állami támogatástól eshetnek el, amennyiben beigazolódik, hogy több mint 100 millió forint tiltott támogatást fogadtak el tavalyi kampányukban.

Dalí és Matisse is gyanúba keveredhet

A náci megszállás alá került Párizsból származhatnak, így zsidóktól elkobzott műkincsek is lehetnek a berni Kunstmuseum azon képei között, amelyek Georges Keller adományaként kerültek a múzeumba.

Újabb adatszivárgási botrány a Facebooknál

Akár milliárd dolláros nagyságrendű büntetést akaszthatnak a Facebook nyakába, miután az illetékes európai adatvédelmi hatóság bejelentette: vizsgálatot indít a közösségi oldal ellen.
363 cikk 1/37 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.