2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: vizsgálat

342 cikk 1/35 oldal

Adatvédelmi ügy lehet Demeter kérdéseiből

A nagyobbik kormánypárt álláspontja szerint ezen adatok nyilvánosságra hozatala több ponton törvénybe ütközik, ezért fordul a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

Huszonkét majonéz közül háromnál talált hiányosságokat a Nébih

Huszonkét majonézt vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az ellenőrzött termékek élelmiszerbiztonsági szempontból megfelelőek, háromnál azonban jelölési hiányosságokat találtak, illetve közülük kettőnél a tartósítószer tartalom kis mértékben meghaladta az előírt határértéket.

Minisztériumi és ügyészségi vizsgálatok

Az ügyészség az után indított nyomozást, hogy megalapozottnak találta az egyik vidéki, információink szerint a borsodi tagszövetség feljelentését.

ENSZ-vizsgálatot sürgetnek a nemzetközi jogvédő szervezetek

Az ENSZ égisze alatt folytatandó vizsgálatot javasolt csütörtökön New Yorkban több jogvédő szervezet, hogy tisztázni lehessen Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró titokzatos eltűnésének és esetleges halálának körülményeit.

A török nyomozók másodszor is vizsgálódtak a szaúdi főkonzulátuson

A török bűnügyi helyszínelők csütörtök hajnalban távoztak Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusáról, ahol az eltűnt szaúdi újságíró, Dzsamál Hasogdzsi nyomai után kutatva másodszor is átkutatták az épület helyiségeit, valamint a képviselet járműveit is megvizsgálták – tudatta egy szemtanú a Reuters hírügynökséggel.
342 cikk 1/35 oldal