2019. február 16., szombat, Julianna, Lilla napja

Címke: vb

282 cikk 1/29 oldal

Dánia leiskolázta egykori gyarmatát

A férfi kézilabdavilágbajnokság vasárnapi döntőjében Herningben 15 000 néző előtt a házigazda 18-11-es félidő után 31-22-re legyőzte ­Norvégiát.

Nem lett igaza Wislandernek

Egyiptom hét góllal, 30-23-ra legyőzte Tunéziát, a magyar válogatott viszont a kritikus ötgólosnál nagyobb, 35-26-os vereséget szenvedett Norvégia ellen.

Norvég mintás végjáték

Akár még a csoportelső Dánia is lecsúszhat az első két helyről, ha nagy gólkülönbséggel kikap Svédországtól, és Norvégia biztosan nyer a magyar válogatott ellen.

Megérte reptetni őket

Balogh Zsolt, Bodó Richárd, valamint az újdonsült édesapa, Lékai Máté összesen húszat dobott a 26 magyar gólból Tunézia ellen a dániai kézilabda-vb-n.

Bánhidi Bence: A végét járjuk

A kézilabda-válogatott beállósa teljesen elkészült az erejével az Egyiptom elleni meccs után. Bánhidi Bence több segítséget vár a cseréktől a vb további mérkőzésein.

A java még hátravan

Leszámítva az Argentína elleni vérszegény bemutatkozást és Balogh Zsolt sérülését, eddig minden a szánk íze szerint alakult a férfi kézilabda-világbajnokságon.

Kezdenek belejönni

Dél-Amerika, Afrika után Ázsia. A harmadik fordulóban a harmadik kontinensről érkező ellenféllel találkozott a magyar válogatott a kézilabda-világbajnokságon.
282 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.