2019. január 16., szerda, Gusztáv napja

Címke: Valkó Dávid

26 cikk 1/3 oldal

Drágább lett a kedvelt pesti agglomeráció

A jó közlekedés, a szolgáltatások és a sok új építésű ingatlan révén Dunakeszi, Göd és Fót vezeti a pesti agglomeráció árversenyét. A környék árai számos budapesti kerület négyzetméterárait is megelőzik.

Újabb lendületet vettek az építkezések

Az év első kilenc hónapjában több mint tízezer otthon készült el, szakértők az év hátralévő részére és jövőre jelentős átadási hullámra számítanak.

Felértékelődés várható a fejlesztési területeken

A korábbi évek, évtizedek ingatlanpiaci tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy ugyan eltérő mértékben és gyorsasággal, de a fejlesztési területek mentén felértékelődés várható.

Keresettek, de drágák a garzonok

Az Ingatlan.com kínálatában jelenleg is számos olyan fővárosi garzont találni, amelyek egy négyzetméterre vetített ára egymillió forint fölött van.

Mára beletörődtünk a drágulásba

Sokaknak kell persze kompromisszumot kötniük, ami ma leginkább a kijjebb költözésben mutatkozik meg. Felértékelődnek ugyanakkor a külső források.

A vételár felét is kiteheti a csok

Míg egyes budapesti kerületekben egy használt lakás árának csak töredékét teszi ki a támogatás, van olyan megyeszékhely, ahol akár több mint a felét fedezheti.
26 cikk 1/3 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.