2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund napja

Címke: Vadász Viktor

10 cikk 1/1 oldal

Bírói konferenciákra járnak Soros emberei

Ahol Vadász Viktor, az Országos Bírói Tanács rendszerkritikus tagja feltűnik, megjelennek a szélsőliberális értékeket valló megmondóemberek is.

Vadász Viktor nyithatott ajtót Soros embereinek

Vadász Viktornak komoly szerepe lehetett abban, hogy a PC és a multikulti harcos amazonjai betehették a lábukat az általa 2014-ig vezetett Magyar Igazságügyi Akadémiára.

Megerősítenék az OBT-t a politizáló jogászok

Az Országos Bírói Tanács erősítésével javítanák a bírói függetlenséget a tanács és a kormánnyal újabban vitában álló MTA Jogtudományi Intézete által szervezett rendezvény előadói.

Nem független az OBT

Több tanácstag Twitter-bejegyzéséből, valamint múltbéli viselt dolgaiból kiderül: a kormány ellen irányuló politikai tevékenységet folytatnak.

Etikailag kifogásolható tevékenység

Vadász Viktor a Twitteren tesz közzé hazánkat lejárató bejegyzéseket, de külföldi lapnak is nyilatkozott hasonló stílusban.

Bírók aknamunkája a Soros-hálózattal

Közleményben tagadta az Országos Bírói Tanács, hogy feljelentették Magyarországot az Európai Bizottság támogatásával működő Igaz­ságügyi Tanácsok Európai Hálózatánál.
10 cikk 1/1 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.