2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: tüntetés

855 cikk 1/86 oldal

Genderharcosok ellen harcol a spanyol Vox

Mivel a Franco-éra óta nem volt látható ilyen radikális párt a spanyol törvényhozásban, a Vox bejutása Andalúzia parlamentjébe nagy figyelmet kapott decemberben.

Tüntettek a Legfőbb Ügyészség épületénél

Ismeretlen tettesek tüntetése címmel hirdettek ellenzéki demonstrációt Budapesten, amelyet a Legfőbb Ügyészség épületénél tartottak. Néhányan akadályozni próbálták a közlekedést.

Az ellenállás nevű bohózat

„A tévedhetetlenség fogalma azt jelenti, hogy csakis az igaz és jó, amit mi, balliberálisok hirdetünk.” Tévedhetetlenségükbe vetett vak hitük doktriner szemléletmódjukból fakad.

Jogszerűen léptek fel az MTVA fegyveres őrei

Megvizsgálta és elutasította az ügyészség azokat a feljelentéseket, amelyeket a december 16–17-én MTVA-székháznál történt események miatt tettek az országgyűlési képviselők és más személyek.

Már március idusára készül az ellenzék

Az MSZP szervezte félpályás útlezárásokat a karlendítési botrányba keveredett Jobbik oldalán hirdetik. Nagyobb tüntetés csak március 15-én várható.

Kudarcba fulladtak az ellenzéki tüntetések

A vártnál is csekélyebb érdeklődés mellett tartották meg tiltakozó akcióikat a túlóratörvény ellen tüntető ellenzéki szervezetek, a fővárosban összesen mintegy ezren demonstráltak.
855 cikk 1/86 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.