2019. március 24., vasárnap, Gábor, Karina napja

Címke: túlmunka

6 cikk 1/1 oldal

Tüntetés mint túlmunka

A decemberi ellenzéki performanszok meglehetősen gyengék voltak, rossz forgatókönyv alapján, silány színészi alakításokkal, de ami a háttérben húzódik, az nagy jelentőségű.

Bebiztosíthatja dolgozóit a Tesco

A Tesco lehet az első vállalat, amely vállalja több mint 16 ezer munkavállalója felé, hogy az elkövetkező két évben nem alkalmazza a túlóratörvény által megengedett 400 órás munkaidőkeretet.

Jót tesz a törvény a munkavállalóknak

A munkaidőre vonatkozó változások rugalmasabbá teszik az önkéntes túlmunka elvállalását. Az ellenzék azonban továbbra is megtéveszti a munkavállalókat.

Meg kell egyezni a túlóráról

A szakszervezetekkel folytatott egyeztetéseket követően kerülhet az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottsága elé a munkaidővel kapcsolatos, a munka törvénykönyvét módosító javaslat.

A túlmunka dobja meg az orvosi fizetést

Tíz óra túlmunka és tizenegy óra ügyelet jut havonta egy „átlagos” szakorvosra jelenleg Magyarországon – derül ki az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ adataiból.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.