2019. január 19., szombat, Sára, Marió napja

Címke: Trump

803 cikk 1/81 oldal

Ankara a stratégiai partnerségre emlékeztette a fenyegetőző amerikai elnököt

A török-amerikai stratégiai partnerség figyelembe vételére vonatkozó várakozásainak adott hangot hétfőn Ibrahim Kalin török elnöki szóvivő, miután Donald Trump amerikai elnök a gazdaság tönkretételével fenyegette meg Ankarát arra az esetre, ha a török hadsereg a kurdokra támadna Szíriában az amerikai katonák kivonása közben.

Napirenden a rendkívüli állapot

A kialakult patthelyzet nyomán ma már három hete tart, és ezzel példátlanul hosszúra nyúlt az államigazgatás részleges leállása.

Trump már acélkerítéssel is beérné

Humanitárius válságra is hivatkozva sürgette a mexikói határra tervezett fal mielőbbi megépítését Donald Trump, aki szerdán főműsoridőben közvetített beszédben szólt az ameri­kaiakhoz.

Elhamarkodott intézkedés az amerikai csapatkivonás Szíriából

A tervezett amerikai csapatkivonás Szíriából csak bonyolítja a közel-keleti helyzetet és elnyújtja a válság megoldását – mutatott rá Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Szakértő: tisztul a kép Szíriában

Tisztul a kép Szíriában, egyre kisebb területen folynak a harcok – mondta N. Rózsa Erzsébet Közel-Kelet-szakértő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Veszélyben lehet Amazónia

A World Wildlife Fund (WWF) vagy a Greenpeace nagyon aktív a térségben, mindkét társaság rendkívül jó politikai kapcsolatokkal és stabil anyagi háttérrel rendelkezik.
803 cikk 1/81 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.