2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: Török Ádám

13 cikk 1/2 oldal

Ők tényleg örökké szólnak

Kex, Syrius, Taurus – akiknek ezek a nevek ismerősek, rögtön érteni fogják, miről szól az Elhallgatott zenekarok nevezetű kiadvány.

Domokos: A támogatás terén téved az MTA

Hatékonysági és versenyképességi kérdés az MTA számára biztosított kutatás-fejlesztési közpénzek felhasználása – hangsúlyozta az Állami Számvevőszék elnöke nyílt levelében.

Vadhús, hardrock és blues

A Piramis, az Ozone Mama és a Tűzkerék xT. is fellép, de a hagyományos vadhúsfőző és -kóstoló verseny sem marad el a június első hétvégéjén kezdődő V. VisegRock fesztiválon.

Török Ádám csalódott, de előrenéz

A Panta Rhei együttesé volt a magyar kommunista rendszer egyetlen olyan lemeze, amelyet bezúztak. És nem politikai okokból.

Karácsonyvárás Egerben

A fények mellett a különleges koncertek vonzhatják majd a legtöbb látogatót: a zenei programot idén is a Kerekes Band vezetője, Fehér Zsombor állította össze.

Megjelent a Bartók on Rock

Most ismét hallat magáról a minden idők legjobb magyar együttesének tartott ős-Miniből három tagot is magába foglaló Mini Acoustic World.

Együtt a hajdani Ifiparkban

Török Ádám és Schuster Lóránt csapata újra együtt lép színpadra, a helyszín ezúttal a Budai Ifjúsági Park helyén épült Várkert Bazár.
13 cikk 1/2 oldal