2019. január 20., vasárnap, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Toroczkai László

128 cikk 1/13 oldal

Ellenkampányt indítanak Toroczkaiék

Toroczkai László közölte, a kampány Cseh Gábor nevéhez kötődik, és a kezdeményezésről itthon elsőként a 444.hu számolt be.

Volt devizahiteleseken akar segíteni a Mi Hazánk

A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal leállítható lenne, ez ügyben meg is tettük a lépéseket – írta ki közösségi oldalára Toroczkai László.

Toroczkai László: Mi nem megyünk a Parlament elé bohóckodni

Azok a jobbikos képviselők, akik a balliberális összeborulás után még a frakció tagjai maradnak, azokkal nem kíván együttműködni a Mi Hazánk Mozgalom – erről Toroczkai László, a mozgalom elnöke beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus szerint bohózat, amit az ellenzék a túlóratörvény kapcsán művel.

Még mindig szakadhat tovább a Jobbik

Több frakciótagnak is inog a tagsága a Jobbikban belső vívódásuk miatt – tudta meg a Magyar Idők Volner Jánostól, a Jobbik felfüggesztett alelnökétől.

Felvonultak a meglincselt zánkai borász emlékére

A mintegy százfős demonstráción részt vettek azok a biztonsági őrök is, akik a gyilkosság elkövetőit elkapták, és feltartóztatták a rendőrség kiérkezéséig.
128 cikk 1/13 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.