2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: titkosítás

11 cikk 1/2 oldal

Fény derülhet a rejtélyre

Mintegy tízezer oldal teljesen, illetve harmincezer oldal részben ismeretlen irat válhat mától kutathatóvá a John F. Kennedy meggyilkolásával kapcsolatos dokumentumok közül.

Elrejtett üzenetek

„Voynich-kézirat: a megoldás” címmel szenzációs hír jelent meg a Times Literary Supplement folyóiratban. Szenzációs, mert közel egy évszázada próbálkoznak a pergamenkötet megfejtésével.

Feloldatná a kémügy titkosítását Kovács Béla

Ügyvédje megerősítette, hogy Kovács Béla – és ő maga is – tisztességesnek, törvényesnek tartja az eljárást, és folyamatos kapcsolatban vannak az eljáró ügyésszel.

Lucky Luciano, a legenda

Titkos dokumentumokból kiderült, a szervezett bűnözésnek döntő szerepe volt abban, hogy 1943-ban a jenkik sikeresen partra szálltak Szicíliában.

Befolyásos törvényhozók szorgalmazzák a megoldást az Apple-ügyben

Törvényekkel is szabályozni kell, hogy az informatikai cégeknek milyen esetekben kell termékeikhez hozzáférést biztosítaniuk az illetékes hatóságoknak. A szenátus hírszerzési bizottságának két politikusa, egy republikánus és egy demokrata párti szenátor már dolgozik is a törvényjavaslaton – közölte meg nem nevezett kongresszusi forrásaira hivatkozva a The Wall Street Journal amerikai lap helyi idő szerint csütörtökön.
11 cikk 1/2 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.