2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Tisza-tó

39 cikk 1/4 oldal

Téli szintjére állítják be a Tisza-tavat

A biztonságos üzemeltetés és az árvízvédelem miatt csökkenti a Tisza-tó szintjét az üzemeltető Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig).

Kitűnő nyári szezont zárt a Tisza-tó térsége

A vendégek és vendégéjszakák száma 8-9 százalékkal nőtt, utóbbi elérte a 300 ezret – közölte Kovács Sándor a térség fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón Tiszafüreden.

Három év alatt közel megduplázódott a kerékpározók száma a Tisza-tónál

Az elmúlt három évben közel kétszeresére emelkedett a Tisza-tónál kerékpározók száma, a régióba érkező turisták közel 70 százaléka biciklizik. Bogdán Csaba, az idén hetedik alkalommal megtartott Tisza-tó Maraton főszervezője az MTI-nek elmondta: a régió kerékpáros szempontból mérhetetlenül sokat fejlődött az elmúlt öt-hét évben.

Bekopog a vadkacsa

Az úszóházak az életmódmagazinok egzotikus tudósításaiból a hétköznapi valóság részeivé váltak. Túlságos fantázia nem is kell az ilyen vízi alkalmatosság előnyeinek megértéséhez.

Drágultak a nyaralók

Nincs változás abban, hogy Balatonfüreden és környékén, valamint Siófokon és környékén kell a legmélyebben a zsebükbe nyúlniuk az ingatlanvásárlást fontolgatóknak.

Kezdődik a viharjelzés a nagy tavainkon

Folytatódik a jelzőrendszer tökéletesítése, négy balatoni lámpát, az akalit, a zánkait, a révfülöpit és az ábrahámhegyit LEDES világításura cserélték.

Legyünk turistaparadicsom!

Révész Máriusz a kerékpározást, a téli és a vízi sportokat érintő, valamint a túrázással kapcsolatos, folyamatban lévő fejlesztésekről beszélt.
39 cikk 1/4 oldal