2019. január 17., csütörtök, Antal, Antónia napja

Címke: theresa may

495 cikk 1/50 oldal

Hazárdjáték

A nagy hazárdjátékban egyetlen ember volt képes képviselni az emberek érdekeit. Theresa May tartja magát a népszavazáson hozott döntéshez, még akkor is, ha ő maga sosem volt a kilépés támogatója.

Bizalmat szavazott a brit kormánynak a parlament

Theresa May konzervatív párti miniszterelnök a szavazás után azonnali egyeztetésre hívta az ellenzéki pártok vezetőit a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) folyamatáról.

Theresa May borzalmas feladatot vállalt magára

A Brexit-népszavazás lezajlott, a nép azt akarja, hogy az ország hagyja el az EU-t, Theresa May pedig egy borzalmas feladatot vállalt magára, azt hogy jó kormányfőként teljesítse a nép akaratát – erről beszélt Sárközi Mátyás az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A publicista elmondta, hogy a cél az volt, hogy egy jó terv alapján hagyja el az ország az uniót, ez a tervezet azonban nem tetszik a parlament tagjainak, még a kormánypárti képviselők egy része is ellenzi.

The New York Times: a briteknek nagy szükségük van egy vezetőre

„A brit olyan nemzet, amelynek elkeseredetten szüksége van egy vezetőre” – ezzel a címmel közölt kommentárt internetes oldalán a The New York Times című lap a kedd esti brit parlamenti szavazásról, amelyen nagy arányban elutasították a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodást.

Akár el is maradhat a brexit

Az EU-tól kapott mentőöv ellenére továbbra is kicsi az esély rá, hogy a brit miniszterelnök által tető alá hozott brexit-megállapodást a londoni parlament elfogadja.
495 cikk 1/50 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.