2019. január 22., kedd, Vince, Artúr napja

Címke: temetés

142 cikk 1/15 oldal

Egységet sürgetett a gdanski érsek a meggyilkolt főpolgármester temetésén

A lengyel politikai és társadalmi megosztottság felszámolását sürgette Slawoj Leszek Glodz gdanski érsek Pawel Adamowicznak, a város múlt hétvégén meggyilkolt főpolgármesterének szombati temetésén mondott beszédében, a temetésre tízezrek érkeztek szerte az országból.

Jövő kedden temetik Seregély István nyugalmazott egri érseket

Január 8-án, kedden az egri főszékesegyházban helyezik örök nyugalomra Seregély István nyugalmazott egri érseket, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) volt elnökét – közölte az MKPK sajtószolgálata szerdán az MTI-vel.

Szemközt a halállal

A halál megmutatkozásait nem könnyű jól megélni, jól kezelni sem, de a találkozás elkerülhetetlen. Az élet nem ismeri a tizennyolcas karikát.

Több mint ötvenszeres eltérés is lehet a sírhelyárak között Magyarországon

Több mint ötvenszeres különbség is lehet a magyarországi sírhelyárak között, a temetés helyszínétől függően a sírhelyek és urnafülkék megváltásának díja 11 ezer és 600 ezer forint között van – derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából végzett országos felmérésből.

Pakisztánban ezrek vettek végső búcsút a „tálibok atyjától”

Vallási vezetők, politikusok és hívők ezrei kísérték szombaton utolsó útjára az észak-pakisztáni Akora Hattakban az afganisztáni radikális iszlamista tálibok „atyját”, Számi-ul-Hak muszlim hitszónokot, akit az előző nap gyilkoltak meg északnyugat-pakisztáni otthonában.
142 cikk 1/15 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.