2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: temetés

135 cikk 1/14 oldal

Szemközt a halállal

A halál megmutatkozásait nem könnyű jól megélni, jól kezelni sem, de a találkozás elkerülhetetlen. Az élet nem ismeri a tizennyolcas karikát.

Több mint ötvenszeres eltérés is lehet a sírhelyárak között Magyarországon

Több mint ötvenszeres különbség is lehet a magyarországi sírhelyárak között, a temetés helyszínétől függően a sírhelyek és urnafülkék megváltásának díja 11 ezer és 600 ezer forint között van – derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából végzett országos felmérésből.

Pakisztánban ezrek vettek végső búcsút a „tálibok atyjától”

Vallási vezetők, politikusok és hívők ezrei kísérték szombaton utolsó útjára az észak-pakisztáni Akora Hattakban az afganisztáni radikális iszlamista tálibok „atyját”, Számi-ul-Hak muszlim hitszónokot, akit az előző nap gyilkoltak meg északnyugat-pakisztáni otthonában.

Megszentelt erdő

Néhány évvel ezelőtt a legnagyobb közösségi oldalon keringett egy sokak által megosztott rövidfilm a temetkezés modern és újszerű formájáról.

Bútorgyár a túlvilágra

Debrecenből Nyíradonyba érve a kisváros szélén áll az egykori ruhagyár épülete – az udvarán messziről látszik, hogy itt régóta nem szoknyákat varrnak.

Elbúcsúztatták Charles Aznavourt

A 94 éves korában elhunyt örmény származású francia sanzonénekes gyászszertartását Párizsban, az Invalidusok kertjében állami tiszteletadással tartották.

Hétfőn búcsúztatják Kulcsár Győzőt

Kulcsár Győzőt a MOB, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Vívó Szövetség, a Vasas SC és a Budapesti Honvéd SE saját halottjának tekinti.
135 cikk 1/14 oldal