2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: TEK

197 cikk 1/20 oldal

Magyarország csatlakozni kíván a terrorellenes adatbankhoz

Magyarország csatlakozni kíván a terrorellenes adatbankhoz, amelyben az országok megoszthatnák egymással a terrorellenes harcban segítő információikat – jelentette ki a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az M1 aktuális csatornának nyilatkozva szerdán.

Ismét nagy a baj!

Fogyatkoznak az aranytojást tojó tyúkok?

Tiltott állatviadal szervezőit fogta el a TEK

Egy vágóhídon tartott, tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei vasárnap reggel Mohácson, az ügyben három férfi ellen indult eljárás – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) hétfőn reggel a rendőrség oldalán.

Televíziós csalásért felelnek a volt TEK-esek

A hírek szerint az egyenruhások jól ismerték a játékrendszert kezelő informatikust, aki barátilag mindig jelezte nekik, hogy mikor érdemes betelefonálniuk a műsorba ahhoz, hogy biztosan nyerjenek.

Visszavonulót fújtak a kormányellenes tüntetők

A hétfő este összegyűlt pár száz fős tömeg nem az ellenállók Facebook csoportjaiban prognosztizált százezer, vagy több tízezer főre duzzadt, hanem reggelre 50 fő alá csökkent.

Rendzavarásra készül a vesztes ellenzék

A Terrorelhárítási Központ nemzetbiztonsági okokra hivatkozva ellenőrzése alá vonja a Kossuth teret az Országgyűlés holnapi, keddi alakuló ülésére tervezett tüntetések idejére.
197 cikk 1/20 oldal