2018. december 18., kedd, Auguszta napja

Címke: tábornokper

7 cikk 1/1 oldal

Csak jövőre dönthetnek a tábornokperben

Csak a január 7-re kitűzött tárgyalási napon fejeződhetnek be az úgynevezett tábornokperben a védői perbeszédek a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa előtt.

Novemberben várható ítélet a tábornokperben

Az ügyész hét vádlottal, köztük Fapál Lászlóval, a volt Gyurcsány-kormány honvédelmi minisztériumi államtitkárával szemben letöltendő szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Szabadságvesztést kértek a tábornokper vádlottaira

Végrehajtandó szabadságvesztést kért a katonai ügyész a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa előtt zajló, megismételt elsőfokú eljárásban az úgynevezett tábornokper hét vádlottjára.

Egy sor nagy ügy fejeződhet be idén

Több, a közvélemény érdeklődésére számot tartó, részben a szocialista–liberális kormányok alatt kezdődött eljárás juthat el ebben az évben a végkifejlethez.

Folytatódik a tábornokper

Az ügy nyomozása 2010. január 18-án egy vállalkozó feljelentésére indult, és január 29-én – tettenérés után – megtörténtek az első gyanúsítások.

A tábornokper főkolomposát védi Hagyó volt vádlója

A szocialista Hagyó Miklós egykori vádlója védi az ország egyik legsúlyosabb korrupciós ügyének főkolomposát, a tábornokper vádlottját, O. János volt dandártábornokot – tudta meg lapunk.
7 cikk 1/1 oldal