2018. november 20., kedd, Jolán napja

Címke: szocializmus

25 cikk 1/3 oldal

Teakonyha

Lakásigénye mindenkinek volt, amelyet a szocializmus ki is elégített. Előbb vagy utóbb. Magyarországon persze inkább utóbb. Néha két évtized alatt.

Emberkereskedelem a szocializmusban

Az emberkereskedelemből Budapest is kivette a részét: Magyarország 1945 és 1948 között gyakorlatilag tranzitországként működött.

„Lopok, csalok, hazudok”

Gerő László a kádári Magyarország legismertebb kereskedelmi vállalatának, az Interagnak az alapítója és sokáig vezetője volt, de története korántsem mindennapi.

A rendszer, a reklám meg a nő

Nők a szocialista reklámban címmel nyílt meg a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (MKVM) legújabb időszaki kiállítása.

Átírják a kubai alkotmányt

A legutóbbi reform 2002-ben azzal egészítette ki az alkotmányt: a szocialista politikai berendezkedés Kubában megrendíthetetlen és visszavonhatatlan.

A globalisták kulturális marxizmusa

Ők tudomásul veszik a multikulturális, identitását vesztett, kevert fajú Európa létrejöttét, mert ez is közelebb vinné a kontinenst a kozmopolita létformához.

Merítsünk a bartóki tiszta forrásból!

Egy társadalom szerencsére nem egy emberi lény, hanem nagyon sok, egymást követő biológiai láncolat összessége, így feltámasztható tetszhalott állapotából.

Gyanús elmélkedők

Nehéz helyzetbe került a magyar politikai rendőrség a hatvanas évek végén: egyre kevesebb lett a „szocialista rendszer elleni összeesküvés”.

Hszi Csin-ping: egyedül a szocializmus mentheti meg Kínát

Egyedül a szocializmus mentheti meg Kínát - jelentette ki kedden Hszi Csin-ping államfő három nappal azután, hogy a törvényhozás, az Országos Népi Gyűlés ellenszavazat nélkül újraválasztotta tisztségében.
25 cikk 1/3 oldal