2018. október 17., szerda, Hedvig napja

Címke: szilveszter

122 cikk 1/13 oldal

Szilveszterkor is edzettek

Eldőlt, hogy a téli ötkarikás játékokon éremre hajtó rövid pályás gyorskorcsolyázóink a jövő hét végi drezdai Európa-bajnokságra is a legerősebb összeállításban utaznak.

Meghalt a szerepi mérgezés egyik betege

Szilveszter napján meghalt a december közepén metil-alkohol-mérgezést szenvedett egyik beteg, akit a Debreceni Egyetem belgyógyászati klinikáján ápoltak – közölte az intézmény kedden a honlapján. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete annyit közölt az MTI-vel, hogy egy középkorú nő hunyt el.

Afgánok és szíriaiak molesztáltak Berlinben

Ezúttal sem volt mentes a nemi zaklatásoktól a szilveszteréjszaka. Afgán és szíriai fiatalok fogdostak nőket, de rongálás és testi sértés miatt is feljelentést tettek a sértettek.

Nagyüzem a mentőknél

A mértéktelen alkoholfogyasztás miatt idén az átlagosnál kevesebben, összesen hetvenen kerültek kórházba, többségében fiatalok, sőt két kiskorú is.

Országszerte tízezrek ünnepelték az utcákon a szilvesztert

Országszerte tízezrek ünnepelték az utcán a szilvesztert az enyhe időben. A mentők, a tűzoltók, a rendőrök és a közterületfenntartók számára mozgalmas volt az éjjel, de rendkívüli eset nem történt, kisebb tűzesetek voltak, és többen, közöttük gyermekek is megsérültek pirotechnikai eszközök miatt. Több közúti baleset is történt, de a mentőket jellemzően az alkoholfogyasztással összefüggő balesetek miatt hívták.
122 cikk 1/13 oldal