2019. január 16., szerda, Gusztáv napja

Címke: szigorítás

167 cikk 1/17 oldal

Seehofer szigorítást sürget

Miután egy bajor kisvárosban, Ambergben tizenkét embert sebesített meg tinédzser menedékkérők ittas csoportja, Horst Seehofer szerdán újabb menekültügyi szigorításokat sürgetett.

Szigetre teszi a migránsokat Dánia

Az elutasított, de ki nem utasítható menedékkérők, valamint a bűncselekményt elkövetett külföldiek egy állatorvosi intézet által használt lakatlan területre kerülhetnek.

Nyakunkon az újabb magyarellenes csomag

Jól illeszkedik a magyarellenes kirohanások sorába az a videó, amit minden bizonnyal megbízásból készíthettek a beregszászi magyar külképviseleten egy állampolgársági eskü során.

Jól fogadta a piac a váltást

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden úgy jelentette be, hogy kész a feltételek szigorítására, hogy azonnali lépést nem hozott, azonban az első reak­ciók alapján így is elérte a célját.

Hitelezés: még két hét maradt a szigorításig

A havi nettó jövedelem mértékét a jelenleginél kisebb mértékben haladhatja meg októbertől a rövidebb kamatperiódusú jelzáloghitelek törlesztőrészlete. A jövő hónaptól lép hatályba a Magyar Nemzeti Bank erre vonatkozó rendelete. A legalább tíz évre fix kamatozású kölcsönöknél maradnak a jelenlegi szabályok.
167 cikk 1/17 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.