2018. december 18., kedd, Auguszta napja

Címke: Szél Bernadett

201 cikk 1/21 oldal

Soros-recept a káosz és a zavarkeltés

A korábban több országban alkalmazott Soros-féle forgatókönyvre kísértetiesen hajazó provokációval próbálkozott Szél Bernadett és Hadházy Ákos vasárnap estétől hétfő reggelig az MTVA székházában.

Ellenzéki provokáció Soros receptje szerint

Botrányos, színpadias elemeket sem nélkülöző jelenetek sorával folytatták tegnap a vasárnap megkezdett provokatív fellépésüket az MTVA óbudai székházában ellenzéki képviselők.

Jóska nem hisz a könnyeknek

Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé?

Hadházy Ákos eljátszotta a hattyú halálát

A videón az egyik biztonsági őr kiemelte, Hadházy Ákos kezdett el dulakodni az őrökkel. Közben Szél Bernadett folyamatos „mélységes felháborodását” lehet hallani.

Szél Bernadett már a DK szakértője

A parlament házbizottságának ülésén az egykori LMP-s, jelenleg független országgyűlési képviselő, mint a Gyurcsány-párt szakértője jelent meg.

Rabszolgasors ellenzéki módra

Rabszolgatörvénynek nevezni a határozattervezetet, és kötelekkel bohóckodni a sajtó előtt éppen ugyanolyan, mint pénzt összedobni Isaurának, akit amúgy egy brazil színésznő keltett életre.

Kötélgyakorlat

Szél Bernadett független képviselő asszony minap megkötözte magát, s erről képet posztolva tiltakozott a Fidesz munkaidőkeret-emeléssel kapcsolatos tervezete ellen.

Nincs Szél-csend

Hogy tudatos volt-e a témaválasztás az LMP-csatateret megjárt politikus asszony részéről, nem tudjuk – sőt azt sem, megvolt-e már a tanulmányút, vagy csak ezután következik.
201 cikk 1/21 oldal