2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: szaúd-arábia

454 cikk 1/46 oldal

Hetven dollár alatt a Brent ára

Hetven dollár alá csúszott a Brent olajfajta hordónkénti ára kedd reggel, miután az amerikai elnök reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Szaúd-Arábia mégsem hajtja végre azt a tervét, hogy decemberben csökkenti olajexportját.

Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában Washington elítélte a Hasodzsi gyilkosságot

Az Egyesült Államok elítélte hétfőn Dzsamál Hasogdzsi szaúdi kormánykritikus újságíró „előre kitervelt meggyilkolását” Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusán, és alapos, átlátható vizsgálatot követelt az ügyben az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának (UNHRC) hétfői ülésén Genfben.

Erdogan: Rijád adós az újságíró-gyilkosság végrehajtóinak megbízójával

A szaúdi hatóságoknak választ kell adniuk arra a kérdésre, hogy ki küldte október elején Isztambulba a szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi elleni gyilkosság végrehajtóit – hangoztatta Recep Tayyip Erdogan török elnök szombaton a szíriai helyzetről Isztambulban tartott török-orosz-francia-német csúcstalálkozó utáni sajtótájékoztatón.

Erdogan: Szaúd-Arábia vasárnap Törökországba küldi főügyészét

Szaúd-Arábia vasárnap Törökországba küldi főügyészét az október 2-án Szaúd-Arábia isztambuli főkonzulátusán meggyilkolt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyében – jelentette be Recep Tayyip Erdogan török elnök pénteken Ankarában.
454 cikk 1/46 oldal