2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: számla

21 cikk 1/3 oldal

A magánegészségügyben is sokszor elmarad a számla

Több mint hatvanmillió forint be nem fizetett közterhet kért számon az adóhivatal a magánegészségügy azon szereplőin, amelyeket a hatóság az elmúlt másfél évben ellenőrzött.

Fesztiválozni mennek az adóellenőrök

A revizorok a számla és a nyugta szabályszerű átadására, az online pénztárgépek használatára és arra lesznek kíváncsiak, hogy a gazdasági szereplők bejelentették-e az alkalmazottaikat.

Újabb tízmilliárdok a feketézőktől

Az új rendszer kapcsán Tállai András először arról beszélt: a kormány célja, hogy ne az adók növekedésével érjen el bevételeket, hanem azzal, hogy az adókat mindenki befizeti.

Hamis számlabekérőkre figyelmeztet a Telenor

Hamis számlabekérő leveleket küldenek ismeretlenek a Telenor Magyarország nevében, a cég ügyfelei védelme érdekében kitiltotta hálózatáról a csalók által használt weboldal címet – közölte a Telenor az MTI-vel pénteken.

Áprilisban jön a kisebb távhőszámla

Mintegy 650 ezer távhőfogyasztó kapja meg két héten belül az értesítést, amelyben a szolgáltató tájékoztatja őket a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatos tudnivalókról.

A boltok általában visszaveszik a hibátlan árut

Bár törvény szerint nem lenne kötelező, a boltok általában visszaveszik a hibátlan árut, ha még megvan a számla – mondta Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára az M1 Híradójának kedden.

Pontosabban teljesítünk

Az EOS követeléskezelő cég idei felmérése szerint Magyarország is megfelel a régiós átlagnak a ki nem fizetett számlák terén, mindössze a kintlévőségek 4 százaléka tűnik behajthatatlannak.

Seehofer védelmébe vette a magyar számlát

Bajor kormányfő: Orbán Viktor nem az az ördögi alak, mint amilyennek Európában beállítják, sőt a magyar határkerítés nagy segítséget jelentett a balkáni migrációs útvonal lezárásában.
21 cikk 1/3 oldal