2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: Stop Soros

131 cikk 1/14 oldal

Önjelölt világboldogítók

Milyen kedves tőlük, hogy ennyire szívükön viselik a magyar emberek jogait, akik, bár nemcsak hogy nem kérték fel Soros embereit erre, de még felhatalmazást se kaptak.

Megakadályoznák a Stop, Soros! kijátszását

A Fidesz frakcióvezetője bejelentette azt is, ha kell, jogszabályt fognak módosítani, hogy pártalapítással ne lehessen megkerülni a Stop Soros törvény rendelkezéseit.   

Horvátország is bünteti a migráció támogatását

Soros Györgyhöz kapcsolódó szervezetnek dolgozott az az illegális migránsokat segítő aktivista, akit nemrég első fokon 60 ezer kuna (2,6 millió forint) pénzbírságra ítéltek Horvátországban.

Fizetnek a migránssegítők

A Pénzügyminisztérium közleménye szerint az adót az augusztus 25-től 31-ig terjedő időszakban nyújtott, migrációt segítő tevékenység támogatása után kell megfizetni.

Feloszlatta magát a Migration Aid

A Migration Aid pénteken befejezte működését, amit azzal indokoltak, hogy nem kívánják a bevándorlási különadót fizetni. A magát civilnek nevező szervezet pártot is alapított.

Fidesz: Brüsszel a „Soros-szervezeteket” védi

A Fidesz szerint a brüsszelieknek útjukban áll a „Stop Soros” és a migránsok betelepítését megtiltó alkotmánymódosítás, ezért indítanak miattuk eljárást.
131 cikk 1/14 oldal