2019. február 20., szerda, Aladár, Álmos napja

Címke: Stop Soros

136 cikk 1/14 oldal

Dömötör: A spekuláns maga ismertette a tervét

Soros György maga hozta nyilvánosságra a terveit, a magyar kormánynak nem kellett közvélemény-kutatást végeztetnie az ügyben – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

KDNP: Európának új vezetésre van szüksége

Brüsszel azért támadja a Stop Sorost, mert a szabályozás a migránsok behozatalában útjában áll – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának szóvivője pénteken újságíróknak.

Önjelölt világboldogítók

Milyen kedves tőlük, hogy ennyire szívükön viselik a magyar emberek jogait, akik, bár nemcsak hogy nem kérték fel Soros embereit erre, de még felhatalmazást se kaptak.

Megakadályoznák a Stop, Soros! kijátszását

A Fidesz frakcióvezetője bejelentette azt is, ha kell, jogszabályt fognak módosítani, hogy pártalapítással ne lehessen megkerülni a Stop Soros törvény rendelkezéseit.   

Horvátország is bünteti a migráció támogatását

Soros Györgyhöz kapcsolódó szervezetnek dolgozott az az illegális migránsokat segítő aktivista, akit nemrég első fokon 60 ezer kuna (2,6 millió forint) pénzbírságra ítéltek Horvátországban.
136 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.