2018. október 22., hétfő, Előd napja

Címke: Spanyolország

679 cikk 1/68 oldal

Három hétig nem futballozhat a Barcelona ásza

Az argentin csatár szombaton gólt szerzett és gólpasszt adott a Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen, de már a 16. percben le kellett cserélni, mert ráesett a karjára.

Tovább hergeli egymást Róma és Párizs

Franciaország és Olaszország folytatódó konfliktusa miatt feszült hangulatban zajlott a migrációs találkozó, ahol az uniós belügyminiszterek mellett Marokkó is képviseltette magát.

Elhunyt Montserrat Caballé spanyol operaénekes

Nyolcvanöt éves korában elhunyt Montserrat Caballé spanyol szoprán, a múlt század egyik legnagyobb, fellépéseinek számát tekintve egyik legaktívabb operaénekese – közölte az AFP hírügynökség és az El País című madridi lap.

Pénztranszfer, a román gazdaság húzóágazata

Elképesztő érvágást jelentene a romániai gazdaságnak, ha a külföldön dolgozó munkavállalók egy csapásra megszüntetnék jövedelmük egy részének hazaküldését. A jelenség mindenekelőtt a fogyasztás számottevő visszaesésével járna, ami valamennyi gazdasági szereplőt negatívan érintő lavinát indítana el.

Strasbourgi vita a migránsok jogairól

Az ajtók nyitva állhatnak, amennyiben a bevándorlók be tudnak illeszkedni – ez nagyon fontos –, és amennyiben nem jelentenek fenyegetést az identitásra – fogalmazott Ferenc pápa.
679 cikk 1/68 oldal