2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: Simicska Lajos

283 cikk 1/29 oldal

Beszámoltatnák Vonát a pénzügyekről

A párt korábbi alelnöke közölte: szánalmasnak tartja, hogy Sneider Tamás, a Jobbik elnöke megfenyegette a párt két kilépett országgyűlési képviselőjét.

Nyomozhatnak a pártpénzek miatt

Feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen a Jobbikon belüli gyanús pénzmozgások miatt Szabó Balázs, a párt volt szekszárdi tagja.

A vlogger

Ma egy bukott pártelnök, aki visszatalált ügynöki gyökereihez a kereskedelemben, egy kétes szavatosságú politikai keveréket próbál eladni nekünk.

Sajtóklub: Látványosan hisztiznek a „sajtószabadság harcosai”

Három és fél évvel ezelőtt Simicska Lajos a pálfordulásával egyszerűen ellopta a Hír TV-t a jobboldali közösségtől. Most augusztus elsején, az Igazság napján a Simicska-féle lopást sikerült visszacsinálni, hiszen visszatért a Hír TV korábbi vezetése és megkezdődött a csatorna újrahangolása. Akik a G-napon asszisztáltak a gazemberséghez, azok elsősorban nem Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fideszt árulták el, hanem a nézőiket, most pedig látványosan hullajtják a krokodilkönnyeket – hangzott el az ECHO TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában.

Távozott a Hír TV egyik reklámarca

Jáky-Szabó Gergely, a Hír TV legutóbbi kampányarca távozott a csatornától. A tévé vezetése cáfolta, hogy a műsorvezető helyére Rabb Ferenc érkezne.
283 cikk 1/29 oldal