2018. november 18., vasárnap, Jenő napja

Címke: selejtező

116 cikk 1/12 oldal

Magyar vereségek a birkózó-vb selejtezőiben

A vigaszágas Ligeti Dániel után mind a négy vasárnap bemutatkozó magyar szabadfogású, Farkas Rajmund, Asarin Roman, Nagy Mihály és Hatos Gábor is elveszítette selejtezős mérkőzését a budapesti birkózó-világbajnokság második versenynapján.

Négyből három befutott

A Mexikóvárosban zajló öttusa-vb hagyományos versenyében, a nők mezőnyében Kovács Sarolta, Földházi Zsófia és Alekszejev Tamara is továbbjutott, egyedül Réti Kamilla búcsúzott.

Amikor kellett, helyén volt a szívük

Asztaliteniszben férfiválogatottunk „Euró­pára szóló” bravúrt ért el: az alakulat az Eb-selejtező 1. csoportjában 3-2-re legyőzte a 2015-ös Európa-bajnok osztrákokat.

Széttaposott BL-álmok

Egy vitatható kiállítás következtében korán emberhátrányba került a Mol Vidi az AEK Athén elleni első mérkőzésen. A piros lap alapvetően meghatározta a továbbiakat.

A Vidi védekezését dicsérte az AEK Athén edzője

Nagyon nehéz mérkőzésre számít Marinosz Uzunidisz, az AEK Athén vezetőedzője a Vidi FC ellen a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerdai, első felvonásán.

Gianluca Rocchi vezeti a Vidi FC mérkőzését

Az olasz Gianluca Rocchi lesz a játékvezető a Vidi FC-AEK Athén mérkőzésen, a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti, első felvonásán.
116 cikk 1/12 oldal