2018. november 20., kedd, Jolán napja

Címke: Sargentini

22 cikk 1/3 oldal

Soros György lobbija segíti Judith Sargentinit

Az uniós külügyminiszterek tanácsülésén sürgette a Magyarországgal szembeni szankciók előkészítést Judith Sargentini. Szakértők szerint a találkozó jogellenes volt.

Soros embere együtt örül Sargentinivel

Immár nem tagadja, sőt nyíltan vállalja a Soros György támogatásaiból működő Átlátszó.hu főszerkesztője, Bodoky Tamás, hogy egy klubba tartozik Judith Sargentinivel.

A nagy szavak ideje van

Egyedül az emberevés az a bűncselekmény, amivel, nyilván feledékenységből, elfelejtették megvádolni Magyarország kormányát, valamint Magyarországot.

Gyurcsányéknak a gyűlölet maradt

Mindent elsöprő tömeg helyett csupán 200-300, többnyire az idősebb generációhoz tartozó embert tudott megmozgatni az a tüntetéssorozat.

Életünket és vérünket

A német hegemónia mindig is rátelepedett az újkori Európára: császárok, ideológusok, önkényuralmak. Most a német kancellár diktál.

Harcolni kell a nemzetek Európájáért

Nem szabad feladnunk az egyenjogú nemzetek Európájáért folyó harcot – mondta el Szájer József a Hír TV Péntek 9 című műsorában

A holnap Európája

Sargentini tíz év múlva, szép emlékű elődjével, Rui Tavaressel egy kávé mellett megbeszéli majd Rinkebyben, Stockholm horrornegyedében, hogy melyikük írt pöpecebb jelentést Magyarországról.

Óriási hibát követett el az Európai Parlament

A német Kereszténydemokrata Unió politikusa nagyon sajnálja az EP döntését, továbbá azt is, hogy számos párttársa részt vett a „Magyarország elleni büntetőakcióban”.
22 cikk 1/3 oldal