2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: rock

31 cikk 1/4 oldal

Kipróbálni minden műfajt

Rudán Joe énekes 55. születésnapja alkalmából életműkoncertet ad a pécsi Kodály Központban, november 23-án. Rockzenéről, nemzeti értékekről és a róla készülő könyvről beszélgettünk vele.

Magyarnak lenni igenis jó

Országos turné: nyolcvannyolc helyszínen koncertezik a Kiss Kata Zenekar. Főleg hátrányos helyzetű települések általános iskoláit keresik fel negyvenperces műsorukkal.

Az Acélszív cím egyből adta magát

Nem vagyunk benne a „bűvös körben” – mondta Paksi Endre, énekes, zeneszerző, az Ossian zenekar frontembere, akinek már sok hátránya származott abból, hogy konzervatív nézeteket vall.

Felsorakoztak a rock katonái

Hogyan szól az Ossian, ha a Tankcsapda, a Dalriada, a Lord, az Omen vagy az idei magyar eurovíziós, az AWS nevű zenekar énekli? Most már megtudhatjuk.

Meghalt Jill Janus, a Huntress énekesnője

Meghalt Jill Janus, a Huntress amerikai metálzenekar énekesnője 43 éves korában – közölte a család és a zenekar csütörtökön.

Spanyol refrén

Tele van a város szerelemmel vagy Én az időt nem sajnálom – a tinédzsertől a nagy generációig azonnal rávágja mindenki: Vörös István.

Vadhús, hardrock és blues

A Piramis, az Ozone Mama és a Tűzkerék xT. is fellép, de a hagyományos vadhúsfőző és -kóstoló verseny sem marad el a június első hétvégéjén kezdődő V. VisegRock fesztiválon.

Repülő pénzdarabok

Balázs Fecó zeneszerző, billentyűs öt évtizedes pályafutásából negyvenet a Korállal töltött, amit nemrég a Papp László Budapest Sportarénában ünnepelt.

A Jethro Tull jubileumi turnéja jövőre Budapestet is érinti

A magyar fővárost is érinti a Jethro Tull jubileumi turnéja. A legendás brit progresszív folkrockzenekar, amely 50 éve, 1968-ban a londoni Marquee Clubban adta első koncertjét, 2019. január 19-én a Budapest Kongresszusi Központban lép fel.
31 cikk 1/4 oldal