2018. november 16., péntek, Ödön napja

Címke: Révész Máriusz

44 cikk 1/5 oldal

Először készült átfogó kutatás a magyarok kerékpározási szokásairól

Először készült a magyarok biciklizési szokásairól szóló nagy mintájú, átfogó kutatás, amelyet a Magyar Kerékpárosklub és a Medián végzett az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos megbízásából, az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával. Dánia és Hollandia után Magyarországon a harmadik legmagasabb az elsősorban biciklivel közlekedők aránya – derül ki a felmérésből.

Sport, szabadidő és egyben üzlet is

Az állami (sport)vezetés az MKSZ-szel, valamint a turisztikai ügynökséggel karöltve eltökélt, hogy a kerékpározásban rejlő sportolási és üzleti lehetőségeket egyaránt kiaknázza.

Velodrom épül Debrecenben

Révész Máriusz elmondta, a nyugat-magyarországi helyszínt is kiválasztották már, hamarosan bejelentik, hogy a harmadik velodrom melyik városban épülhet fel.

Legyünk turistaparadicsom!

Révész Máriusz a kerékpározást, a téli és a vízi sportokat érintő, valamint a túrázással kapcsolatos, folyamatban lévő fejlesztésekről beszélt.

Bicikliscsomópont Barcson

Március 14-én döntött a képviselő-testület az útépítéssel kapcsolatos tennivalókról, a közbeszerzési eljárás kiírásáról és az egyéb hatósági feladatai­ról.
44 cikk 1/5 oldal