2018. november 14., szerda, Aliz napja

Címke: razzia

86 cikk 1/9 oldal

Veszélyben vannak személyes adataink

Veszélyben vannak személyes adataink, ugyanis csalók próbálják megszerezni jelszavainkat. Az ECHO TV Razzia című műsorában az adathalászok elleni küzdelmet tárták fel. Az adathalászat célja elsősorban a pénzszerzés mondta el a műsorban az adatbiztonsági szakértő.

Razzia volt a Hős utcában

Huszonkilenc embert állítottak elő a rendőrök a Hős utcából, közülük tizennégyet drogkereskedelemmel gyanúsítanak, hatnak pedig kábítószer-birtoklás miatt kell felelnie.

Újabb razziába kezd a NAV

Idén ez már a sokadik összehangolt hatósági akció, ráadásul a legtöbb ellenőrzés-sorozatról előre tájékoztatta a hivatal az érintetteket.

Razzia Magyarország összes börtönében

A BvOP által irányított művelet egy időben indult az ország minden börtönében. A csütörtöki akcióban úgynevezett tiltott tárgyakat, jellemzően mobiltelefonokat kerestek.

Félezer vállalkozásra csaphat le az adóhivatal

Ezúttal olyan cégeket ellenőriznek, amelyek saját bevallásuk szerint nem működnek, más adatok ugyanakkor arra utalnak, hogy mégis csak zajlik valamilyen üzletelés.

Az oroszoktól óvják Bécset

Bírósági üggyé fajult, és parlamenti vizsgálóbizottság is foglalkozik Bécsben az alkotmányvédelmi és terrorelhárítási hivatal irodáiban február végén történt razziával.

Razziát indít a Balatonnál a NAV

A hatóság emberei vendéglátóegységeket, ajándékboltokat, piacokat és strandokat is felkeresnek majd. Legutóbb Budapest belvárosában volt hasonló razzia.

Százmilliók nyomába indul a hivatal

Kiemelt ellenőrzést indított hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a hatóság ezúttal az úgynevezett környezetvédelmi termékdíj-köteles termékekre irányítja a figyelmét.
86 cikk 1/9 oldal