2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: puzsér róbert

26 cikk 1/3 oldal

Ellenzéki előválasztási komédia

A jelek szerint kezdenek rádöbbenni az ellenzéki pártok, hogy jövőre két választás is lesz, ennek megfelelően megkezdődött a már jól ismert casting és osztozkodás a balliberális oldalon.

Halogatják a szocialisták az előválasztást

Kitart a főpolgármesterjelölt-előválasztás mellett az MSZP, ám a lebonyolítás részletei homályosak. Csak annyi biztos, hogy idén biztosan nem rendezik meg az eljárást.

Puzsér mégis részt venne az előválasztáson

Korábban ugyan hevesen támadta, mégis elindulna Puzsér Róbert az MSZP által sürgetett előválasztáson, ahol eldőlhet, ki lesz Tarlós István kihívója a jövő októberi főpolgármester-választáson.

Tarlós István nélkül nem megy

Ma nincs olyan ellenzéki a porondon, akitől remélni lehetne, hogy képes egy budapesti főpolgármesteri kampányban felépíteni magát.

A baloldal még az előválasztást is elveszítené

Puzsér Róbert biztosan nem gondolta komolyan az indulást a főpolgármesteri székért, az egész egy médiahacknek indult, csakhogy annyira belebonyolódott, hogy végül jelölt maradt.

Csak Tarlós

A kompromisszum művészetét nem ismeri se az ellenzék, se Puzsér Róbert, akiről kiderült, hogy nem egy újabb médiahack, hogy elindulna a főpolgármester-választáson.
26 cikk 1/3 oldal