2018. november 17., szombat, Hortenzia, Gergő napja

Címke: pokolgép

136 cikk 1/14 oldal

Kipróbálni minden műfajt

Rudán Joe énekes 55. születésnapja alkalmából életműkoncertet ad a pécsi Kodály Központban, november 23-án. Rockzenéről, nemzeti értékekről és a róla készülő könyvről beszélgettünk vele.

Emelkedett a mogadishui robbantások áldozatainak a száma

Ötvenre emelkedett a szomáliai fővárosban, Mogadishuban elkövetett három pokolgépes merénylet áldozatainak a száma, ötvennyolc embert pedig továbbra is kórházban ápolnak – erősítették meg rendőrségi források szombaton.

Pokolgép végzett egy afganisztáni képviselőjelölttel

Pokolgép végzett az afganisztáni választások egyik képviselőjelöltjével, Abdul Dzsabar Kahramannal és három tanácsadójával szerdán Laskargáhban, Hilmend tartomány székhelyén. A támadást a kormányellenes, szélsőséges tálibok követték el.

Pokolgépes merénylet végzett pakisztáni katonákkal

Útszéli pokolgép robbant kedden egy pakisztáni katonai konvoj mellett a délnyugati Beludzsisztán tartományban, a robbanásban a fegyveres erők öt tagja életét vesztette és heten megsebesültek – közölték helyi hírszerzési tisztségviselők.

Pokolgép végzett több katonával Burkina Fasóban

Legalább nyolc katonával végzett egy katonai konvoj mellett felrobbant, házi készítésű pokolgép Burkina Faso északi részén – jelentette be az ország elnöke szerdán biztonsági forrásokra hivatkozva.
136 cikk 1/14 oldal