2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: pályaudvar

21 cikk 1/3 oldal

Késeléses terrortámadás Amszterdamban

Kordonnal zárták le a rendőrök az amszterdami főpályaudvart és környékét, ahol pénteken egy késes támadó ámokfutásba kezdett, és több embert megsebesített.

Szombaton lezárják a Nyugati pályaudvart

Szombaton teljesen lezárják a Nyugati pályaudvart felsővezeték-karbantartás miatt. Ezért minden, a pályaudvart érintő vonat menetrendje, útvonala és végállomása módosul, ami érinti a váci, a veresegyházi, az esztergomi, a debreceni, a szegedi és a lajosmizsei vonalakat - tájékoztatta a MÁV az MTI-t.

Vaklármának bizonyult a kölni pályaudvar elleni fenyegetés

Kiürítették kedd este a kölni vasúti pályaudvart, miután egy ismeretlen telefonáló közölte, hogy pokolgép van a létesítményben – közölte a nyugat-németországi város rendőrségének egyik szóvivője. A hatóságok később tudatták, hogy az eset vaklármának bizonyult.

Józsefvárostól Mauthausenig

Az 1928-ban született Róth Miklós a deportálását követően, de már azt megelőzően is tudta, hogy példátlan események részese, amelyeket meg kell örökítenie.

Együttműködés a debreceni főpályaudvar fejlesztésére

A debreceni főpályaudvar fejlesztésére kötött együttműködési megállapodást a debreceni önkormányzat és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztési (NIF) Zrt., a dokumentumot szerdán a városházán írta alá Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester és Nagy Róbert Attila, a NIF Zrt. vezérigazgatója.
21 cikk 1/3 oldal