2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: Paks II

203 cikk 1/21 oldal

Megugrott tavaly az áramimport

A csúcsdöntés mellett más különlegessége is van a legutóbbi, január 8-i áramfogyasztási rekordnak – hívta fel a figyelmet Aszódi Attila.

Új partnert választott a Rolls-Royce

A Mol többségi tulajdonában álló és a brit gyökerű cég az együttműködés keretében a Paks II projekthez tervez dízelgenerátorokat és irányítástechnikát.

Ellenzékmentes klímavédelem

A Paks II projekt ellen évek óta ágáló ellenzéki politikusok és „szakmai” holdudvaruk a két új paksi blokk szükségtelenségét sulykolják, miközben magukat a klímavédelem felkent harcosainak állítják be.

Célvonalnál a minta-atomerőmű

Néhány egyeztetés maradt hátra az orosz villamosenergetikai rendszerirányítóval, és kereskedelmi üzembe áll az az atomerőmű, amelyet a Paks II beruházás mintájaként tartanak számon.

Kedves Imre!

Sajnos tipikus, hogy a nemzetellenes ellenzék/ellenfél a volt, jelenleg mellőzött vállalati és intézményi vezetőket szólaltatja meg, ezzel igyekezvén hitelesíteni a hamis politikai mondanivalót.

Társadalmi érdek Paks II

A paksi atomerőmű jelenleg működő négy blokkja nélkül legalább 40 százalékkal drágább lenne a villamos energia Magyarországon – jelentette ki Süli János egy friss számítás alapján.
203 cikk 1/21 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.