2019. március 24., vasárnap, Gábor, Karina napja

Címke: OTP Lakóingatlan Értéktérkép

8 cikk 1/1 oldal

Szigorítás jöhet az Airbnb-nél?

Egyre több belső kerület adóztatja különböző módon a rövid távra kiadott lakásokat, ám ez inkább csak az önkormányzat bevételeit növeli, a befektetőket nem tántorítja el.

Megváltozik a Balaton jól ismert arculata

A korábban lesajnált Szabadi-Sóstón például óriási apartmanegyüttesek épültek, eközben a kivitelezési költségek drágulása miatt az árak jelentősen emelkedtek.

Panelek újabb reneszánsza

Noha árelőnyük még mindig jelentősnek mondható a téglalakásokhoz képest, Budapesten a kisebb panelek már jócskán félmillió forint fölötti négyzetméteráron cserélnek gazdát.

Egy szinten Győr és a XXIII. kerület

Alapvetően az ország minden részén folytatódott az idén a lakások drágulása, azonban jellemzően a korábban olcsóbb helyeken emelkedett nagyobb mértékben az ár.

Tovább nyílik az árolló a hazai lakáspiacon

Míg a fővárosi áremelkedés 2016-ban 23 százalék körül alakult, a többi városban 8-12 százalékos, a községekben pedig alig 2 százalékos drágulás történt, vagyis tovább nyílik a lakáspiaci árolló az adóhivatal forgalmi adatait feldolgozó OTP lakóingatlan-értéktérképe szerint.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.