2019. január 24., csütörtök, Timót napja

Címke: Öt Csillag Mozgalom

59 cikk 1/6 oldal

Helyezkedés májusra

Lengyelország és Olaszország az új európai tavasz hősei lesznek – ezt Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes hirdette meg csütörtökön Varsóban.

Abortuszellenes kampány Olaszországban

Immár negyven éve legális az abortusz Olaszországban, most azonban aktivisták attól tartanak, hogy ismét támadás érheti a nők szabad választási jogát – ezúttal a politikusok részéről.

Salvini: az olasz kormány nem bukik meg

Matteo Salvini eloszlatta a kormányválságról az olasz sajtóban terjedő híreszteléseket, hangsúlyozva, hogy az Öt Csillag Mozgalom-Liga maradéktalanul teljesíti az olaszoknak tett ígéreteket.

Salvini szövetsége Orbánnal

Milánóba látogat kedden Orbán Viktor miniszterelnök, aki egyre intenzívebb menekültügyi vita közepette egyeztet Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel.

Előre bejelentve

Már 2012-ben azt javasolták a híd állapotát vizsgáló szakemberek, hogy egy másik, Genovát elkerülő autópályát kellene építeni a Morandi híd forgalmának csökkentésére.

Lázadás a római kabinet reformjai ellen

A kormánypártok választási ígéretéhez híven az új olasz koalíciós kabinet átszabta a munka törvénykönyvét, a parlament alsóháza után a szenátus is elfogadta az új jogszabályokat.
59 cikk 1/6 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.