2019. január 20., vasárnap, Fábián, Sebestyén napja

Címke: önkormányzat

559 cikk 1/56 oldal

Bemutatták Debrecen város borait

Rekordszámú vörös- és fehérbort, valamint pezsgőt neveztek az idei Debrecen város bora versenyre – jelezte a hajdú-bihari megyeszékhely polgármestere csütörtökön, a város idei borait bemutató sajtótájékoztatón.

Béremelésre pályázhatnak

A szerényebb anyagi helyzetű önkormányzatok köztisztviselői béremelésének támogatására hirdetett pályázatot Pintér Sándor belügyminiszter, a program keretösszege 11 milliárd forint.

Szép gesztus a lengyel kormánypárttól

A meggyilkolt gdanski főpolgármester, Pawel Adamowicz helyére kiírandó időközi választáson nem állít saját jelöltet a Jog és Igazságosság – közölte Jaroslaw Kaczynski.

Átadták a felújított budafoki szakrendelőt

A magas szintű járóbeteg-ellátást biztosító Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet felújítása az önkormányzat és a kormány összefogásának köszönhető.

Politikai hangulatkeltés Szombathelyen

Megvonta Molnár Miklós alpolgármester hatásköreit Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere – erről tájékoztatta hétfőn az MTI-t a városháza kommunikációs vezetője.

Korszerűsítettek három önkormányzati épületet Tiszafüreden

Több mint kétszázmillió forintból, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében korszerűsítettek három önkormányzati épületet Tiszafüreden – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város polgármestere az MTI-vel.
559 cikk 1/56 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.