2018. november 15., csütörtök, Albert, Lipót napja

Címke: nyugdíjprémium

37 cikk 1/4 oldal

Napokon belül érkezik az ígért nyugdíjprémium

Tállai András államtitkár a részletekről szólva arról beszélt, hogy a nyugdíjprémium kifizetését a magyar gazdaság egészen kiváló teljesítménye tette most lehetővé.

Novemberben érkezik a nyugdíjplusz

Magyarország történetében immár második alkalommal idén is 2,5 millió ember kap nyugdíjprémiumot, amelynek maximális összege a tavalyinál is magasabb.

Novemberben érkezik a nyugdíjprémium

Az ellátást nemcsak az öregségi nyugdíjasok, hanem azok is megkapják, aki nyugdíjra vagy nyugdíjszerű ellátásra jogosultak, így az intézkedés 2,5 millió embert érint.

Fülöpke céloz

Jött ez az „orbándiktatúra”, és tavaly közölte, hogy fizet nyugdíjprémiumot. Az ellenzék pedig azt ajvékolta, hogy áááá, úgysem fizet, mert a gazdaság nem növekszik annyira.

Emberi lépték

A tények persze most is hidegen hagyják Gyurcsány Ferenc pártját, a Demokratikus Koalíció arcátlanul számon kéri a kormányt abban a témakörben, amelyben jobb lenne, ha mélyen hallgatnának.

Nyugdíjprémium jövőre is

Tavaly fizetett először a magyar állam prémiumot a nyugdíjasoknak, s a friss, az előzetes várakozásoknál is jobb gazdasági adat alapján ez idén is minden bizonnyal így lesz.
37 cikk 1/4 oldal