2019. január 16., szerda, Gusztáv napja

Címke: nyugdíj

180 cikk 1/18 oldal

Vizsgálatot indított Varga Mihály

Varga Mihály pénzügyminiszter rámutatott, hogy a GIRO tájékoztatása szerint a nyugdíjak a törvényileg meghatározott időben megérkeztek, de ezzel együtt is úgy határozott, hogy vizsgálatot indít.

Farkas András: Megéri nyugdíj mellett dolgozni

Rendkívül népszerű formája a nyugdíjba vonulásnak a Nők40 program, amelyet eddig 240 ezren vettek már igénybe – mondta az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában Farkas András. A nyugdíjszakértő az idei évtől életbe lépett változásokról is beszélt, amelyek még kedvezőbb feltételeket biztosítanak a nyugdíj melletti munkához.

Mindenki megkapja a januári nyugdíjat

A Magyar Államkincstár a postával való megállapodás alapján január 14-én indítja a társaságnak a kifizetést, majd a kézbesítés 16-án kezdődik.

Folyamatosan utalják a nyugdíjakat

A GIRO Zrt. a Magyar Államkincstárral együttműködve intézkedett a 2019. január hónapban esedékes nyugdíjkifizetések jogszabály szerinti – mai napon történő – kifizetéséről.

Csökkent a nyugdíjban részesülők száma

Az idén januárban 2,6 millióan részesültek nyugdíjban és egyéb ellátásban, az ellátottak száma egy év alatt 1,6 százalékkal csökkent – írta a Világgazdaság a keddi számában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján.
180 cikk 1/18 oldal

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.