2018. november 19., hétfő, Erzsébet napja

Címke: nyílt levél

23 cikk 1/3 oldal

Egy újabb vallási fanatikus

Vekerdy Tamás értelmezte a saját kereszténységét. Már amennyiben az egyes szám első személy ötletszerű használata utalás erre, és nem csak a belpesti körökben szokásos ordas aránytévesztés következménye.

Föld a koponyában

Bizony, felebarátim, eltelt már legalább egy év, és nem volt liberális értelmiségiek aláírásával díszelgő nyílt levél, amely tiltakozik valami, de még inkább valaki ellen.

Nem, nem és nem!

Egy német politikus szerint német nép nem létezik, egy német miniszter szerint már német kultúra sem létezik – és ahogy innen nézzük, lassan tényleg nem.

Nyílt levél Janiczak Dávidnak

Azt hiszi, hogy ezzel az ordenáré magatartással „jó fej” vagy macsó lett? Nem! Még a férfinemet is megalázta. A nők számára pedig megszűnt létezni.

Marosvásárhelyi iskolaügy: nyílt levelet írtak Klaus Iohannisnak a szülők

Nyílt levélben kérik Klaus Iohannis államfőt a megszüntetett marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium diákjainak a szülei, hogy segítse a marosvásárhelyi magyar közösség katolikus iskolához való jogának érvényesülését, és közvetett módon se akadályozza az iskola újbóli létrehozását.

Nyílt levelet írtak a tálibok Trumpnak

Az afganisztáni kormányellenes tálib lázadók kedden nyílt levelet küldtek Donald Trump amerikai elnöknek, amelyben az amerikai csapatok kivonására szólították fel.
23 cikk 1/3 oldal