2018. október 19., péntek, Nándor napja

Címke: Nézőpont Intézet

187 cikk 1/19 oldal

Javaslatcsomag a hófehér gazdaságért

Indítványozzák egyebek mellett az állampolgári jogon ingyenes bankszámlát, illetve kedvezményes pénzforgalmi számlát a kisvállalkozóknak.

Átalakulhat az európai pártrendszer

El akarják nyomni az Európai Unióban azokat, akik másképpen gondolkodnak, azaz ellenzik a bevándorlást – mondta a Kossuth rádióban Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője.

Elutasítjuk a kvótát, igényeljük a kerítést

Hiába fogadta el az Európai Parlament a héten a Sargentini-jelentést, a magyar választók kétharmados többsége továbbra is támogatja a kormány migrációs politikáját.

Az emberek többsége még mindig készpénzben fizeti számláit

A sárga csekket kapók szűk többsége, 54 százaléka minden esetben készpénzzel egyenlíti ki a számláját, az ötven évnél fiatalabbak körében a többség, 58 százalék azonban már nem kizárólag készpénzben fizeti a rezsit – tájékoztatta az MTI-t a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményéről pénteken.

Beadta lemondását az LMP társelnöke

Bár a politikusnő úgy fogalmazott: nem tud vezetői felelősséget vállalni, a párt szóvivője nem zárta ki, hogy Szél akár már ősszel újból elfoglalja a társelnöki posztot.

Vona beismerte: Simicska segítette őket

Hiába tagadták korábban a Hír TV és a Magyar Nemzet újságírói, illetve a Jobbik politikusai, Vona Gábor most elismerte: kitárultak a Jobbik előtt a Simicska-média kapui.
187 cikk 1/19 oldal