2018. november 13., kedd, Szilvia napja

Címke: nemzetközi

78 cikk 1/8 oldal

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a Pannónia Stúdió

Nemzetközi filmzeneszerző versenyt hirdet a tavaly újranyitott Pannónia Stúdió a Magyar Virtuózok és az Inspired Selection magyar zenész katalógus közreműködésével – közölték a szervezők az MTI-vel.

A magyar orvos nemzetközi márkanév

Innen üzenem minden külföldön élő magyar orvos barátomnak, hogy Magyarország hazavár! Egyre többen térnek haza, mert itthon boldogabbak.

Nemzetközi közúti ellenőrzési akció indult Zalában

Az első napon az ellenőrzött járművek 68 százalékánál találtak valamilyen hiányosságot azok a szakemberek, akik a jelentős tranzitforgalmat bonyolító Zala megyei útvonalakon tartanak háromnapos nemzetközi közúti ellenőrzési akciót.

Szalai a Hoffenheim hőse

Szalai Ádám közreműködésével nyert a Hoffenheim a Bundesligában. Ezzel a győzelemmel a csapat a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhat.

Párhuzamos drámanyelvek

A XVIII. századi francia Beaumarchais Egy őrült nap avagy Figaro házassága című drámája alapján írt tudományos-fantasztikus előadás a Nemzeti Színház saját darabja.

Még nem lefutott a párharc

Közel került a nagy bravúrhoz a Real Madrid: ha egymás után harmadszor is döntőbe jut, akkor is történelmet ír, ha ott esetleg nem nyer.
78 cikk 1/8 oldal